Меню
Количка

POE захранване за IP камери - POE-48-24W

POE захранване за IP камери - POE-48-24W
POE захранване за IP камери - POE-48-24W
Hot
POE захранване за IP камери - POE-48-24W
POE захранване за IP камери - POE-48-24W
POE захранване за IP камери - POE-48-24W

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Captcha
  • Наличност: В наличност
  • Марка: MBVision
  • Модел: PoE_Injector
  • Тегло: 0.20kg
48.00лв.
Цена без ДДС: 40.00лв.

За специалистите, които се занимават с монтажи е известно, че при монтаж на ИП камери може да се ползват две от усуканите двойки за захранване на камерата. Това обаюе води до нуждата от допълнителни захранващи букси, а всички сме на ясно, че колкото повече свръзки има в една система, толкова по-голяма е възможността да се случи прекъсване на тези връзки. На вид толкова дребен пропуск като хлабавина във връзката може да довете до малфункция на системата, а откриването на подобен проблем отнема време, което можете да си спестите. Тук идва и въпросът: Как?

По-голямата част от новите и съвременни модели ИП камери освен стандартна захранваща букса поддържат и PoE функция. Какво представлява тя?

Захранване по мрежата (Power over Ethernet – PoE) е технология, свързващаа електрозахранването към стандартна LAN инфраструктура. По този начин дава възможност за захранване до мрежови устройства, като IP телефон или мрежова камера, да бъде доставяно чрез кабела на мрежовата връзка. Следователно на местата, където се поставя камерата, няма нуждата от контакти и се улеснява приложението на непрекъсваемо токозахранване (UPS), за да се подсигури непрекъсната работа на камерата – 24 часа на ден, 7 дни в седмицата.

Технологията PoE е регулирана в стандарт, наречен IEEE 802.3af, и е проектирана по начин, който нито понижава качеството при трансфер на данни, нито забавя достъпа до мрежата. Захранването, доставяно през мрежата на LAN, се активира автоматично, когато се идентифицира съответното устройство и се блокира при несъвместими продукти. Тази характеристика позволява на потребителите свободно и безопасно да смесват, поддържащи и неподдържащи PoE устройства на своята мрежа.

Параметри и характеристики на PoE захранващ адаптер:

  • POE захранване 48V 0.5А
  • Входящо напрежение : AC 100-240V 50-60Hz
  • Изходящо напрежение : 48V 0.5А
  • Защита от късо съединение: да
  • 2 x 10/100/Mbps RJ45 Ports

 

POE захранване спецификация:

 

RJ-45 OUTPUT (DATA & POWER)

Pin

Symbol

Description

1

Rx+

Data Receive

2

Rx-

Data recieve

3

Tx+

Data Transmit

4

-Vdc return (I)

Feeding Power (I)

5

-Vdc return (+)

Feeding Power (+)

6

Tx-

Data Transmit

7

-Vdc

Feeding Power (-)

8

-Vdc

Feeding Power (-)