Меню
Количка

IP камери

Сред основните предимства на IP камерите, а и на ИП базираните системи за видеонаблюдение е, че позволяват по-голяма гъвкавост на изградената система, ползването самостоятелно на камерите, а качеството и резолюцията на картината са повече от високи и детайлни.

На кратко ще ви разясним повече за IP камерите, които може да закупите от mbvision.net

Какво представляват IP камерите?

Ако трябва да ги сравним с аналоговите с мегапикселова резолюция камери, каквито са Turbo HD и CVI камерите, то трябва да кажем, че IP камерите разполагат със собствен процесор. Това означава, че IP камерата е тази, която обработва изображението и предава към рекордера вече обработения и компресиран сигнал. Именно наличието на процесор е причината ИП камерата да има собствено графично меню сходно с това на един рекордер. За това имате възможност в една IP система за видеонаблюдение да направите настройките си не само на ниво рекордер, но и на ниво камера.

Как се свързват IP камерите в една система?

Основните начини за свързване са два – жично, посредством lan, и безжично с използване на Wi-Fi връзка. Независимо от начина на свързаност ИП системите се нуждаят от връзка с мрежови комутатор (switch) или такава към рутер.

Как се захранва?

Наличните варианти за осигуряване захранване за системата са или с 12V и/или чрез PoE. Повечето модели ИП камери поддържат възможност да се захранват и по двата начина. В такива случай е въпрос на техническо решение и предпочитание дали захранването да се осигури чрез PoE или да се ползва стандартен адаптер на 12V.

Какви са предимствата на IP видеонаблюдението?

Ако трябва да го обобщим с няколко думи, то това е гъвкавостта и свободата на реализация на една система. Какво имаме предвид?

Ползвайки ИП камери имате възможност да инсталирате такива във София, Варна, Бургас, Ямбол, Пловдив, Плевен, а всички те да бъдат записвани в Добрич, защото там е вашият офис и там сте инсталирали рекордера.

Ползвайки ИП техника имате възможност да дублирате записите от системата в две напълно различни точки на страната, като за целта в двете локации сте свързали рекордери.

Ситуациите и приложенията са много, а когато е необходимо нестандартно решение и подход, то IP техниката за видеонаблюдение ви го осигурява.

Защо да поръчате от MBVision.net?

Защото вече над 10 години работим с най-големите производители на такава техника в световен мащаб и продаваме пълната гама продукти за България на марките Hikvision и Dahua.

ЕМ БИ ВИЖЪН е оторизиран търговец на марките Hikvision и Dahua, което означава, че нашите клиенти при нужда ползват оторизираните сервизи на тези марки, а гаранционната поддръжка е осигурена също в тях.

За повечето фирми доставката за 1 ден е експресна услуга, а за нас, вече 10 години, това е стандартната доставка. Предлагаме сходни срокове не само за България, но и за Европа.

Цените за IP камери, които ще намерите при нас, са с включени 5% отстъпка от стандартните клиентски цени за моделите и са сред най-добрите на пазара в България.

На края, но не и по важност, вече повече от 10 години възможността за безплатната онлайн консултация е стандартна услуга, за разлика от много останали фирми, които започнаха да го предлагат последните няколко години.

Марка: Hikvision Модел: DS-2CD3646G2/P-IZS
2MP IP LPR камера Hikvision DS-2CD3646G2/P-IZSСпециализирана IP камера Ден/Нощ за автоматично разпознаване на регистрационни табели (LPR)Deep Learning алгоритъм4.0 Мегапиксела (2688x1520@25 кад/сек)1/2.7'' Progressive Scan CMOS сензор0.003 Lux (0 Lux IR on)интелигентно IR осветление до 60 мварифокал..
1,576.36лв. Без данък:1,313.63лв.
Марка: Hikvision Модел: iDS-2CD7A26G0/P-IZHSY(C) (8-32)
2MP IP LPR камера Hikvision iDS-2CD7A26G0/P-IZHSY(C) (8-32)Специализирана IP камера Ден/Нощ за автоматично разпознаване на регистрационни табели (LPR)Deep Learning алгоритъм2.0 Мегапиксела FullHD (1920x1080@25 кад/сек)1/1.8'' Progressive Scan CMOS сензор0.002 Lux (0 Lux IR on)интелигентно IR осветле..
2,178.36лв. Без данък:1,815.30лв.
Показани 1 от 2 | 2 (1 Страници)