Меню
Количка

Блог - mbvision.net

03 Oct Онлайн видеонаблюдение без статичен IP?
MB Vision Team 0 1622
Сред най-важните предимства, от които клиентите искат да се възползват при инсталиране на система за видеонаблюдение е възможността за така наречени..
15 Jul Видеонаблюдение в автобус
MB Vision Team 0 13919
Все по-актуална става темата за видеонаблюдение в автобусите и градският транспорт. За всеки собственик на автобуси е от все по-голямо значение упр..
30 Oct Община Плевен ще инсталира камери за видеонаблюдение
MB Vision Team 0 208
Вандалските посегателства върху детски и спортни площадки в цялата страна се превръщат в притеснителна тенденция. Плевен не е изключение от тази ст..
15 Sep Какво е нужно за монтаж на система за видеонаблюдение?
MB Vision Team 0 8041
Видеонаблюдението, освен че все повече навлиза в ежедневието ни, а се превръща в необходимост. Инсталираната система за видеонаблюдение на дома, офи..
04 Feb Монтират видеонаблюдение на входовете на Пловдив
MB Vision Team 0 145
Пловдивската община планира монтирането на системи за видеонаблюдение на входните точки на града. В момента в Пловдив има монтирани 84 камери за на..
28 Dec Система за видеонаблюдение със соларни панели
MB Vision Team 3 755
Системите за видеонаблюдение са доказали ефективността си, но за съжаление инсталацията на камери в някой случай е затруднено поради липсата на еле..
18 Nov Защо да инсталирame видеонаблюдение в магазин?
MB Vision Team 0 96
Отговора на въпроса „Защо да инсталираме система за видеонаблюдение в магазин?“ е много прост и ясен, но за съжаление много от собствениците на хранит..
02 Oct Поредна кражба заснета от камери за видеонаблюдение
MB Vision Team 0 125
Само преди ден писахме за случаят в магазин в София, от които мъж и жена невъзмутимо откраднаха скъп лаптоп. Повече за кражбата, както и видео от к..
09 Sep Как да изберем IP камера за видеонаблюдение?
MB Vision Team 0 651
Към избора на IP камера за видеонаблюдение трябва да се подходи, както при избора на каквато и да е камера, която ще е част от система за наблюдение. ..
26 Aug Видео: Камери заснеха кражба в Пловдив
MB Vision Team 0 222
Поредна нагла кражба бе заснета от камери за видеонаблюдение в търговски обект. Обирът е извършен в магазин в подлеза на ПУ в Пловдив. Действието се..
22 Aug Камери заснеха крадци в столично заведение
MB Vision Team 0 167
Снимки на крадци обрали мъж в столично заведение се появиха във Фейсбук.Камерите за видеонаблюдение са уловили двама мъже, които се настаняват в неп..
05 Apr IP камери с аналитични функции
MB Vision Team 0 249
Често наши клиенти търсят решение за камери за видеонаблюдение, които да се справят със следене и анализ на различни ситуации в наблюдаваният обект...
Показани 1 от 12 | 30 (3 Страници)