Меню
Количка

Блог - mbvision.net RSS Feed

21 Oct Най-продавана техника за наблюдение през 09.2019
MB Vision Team 0 392
За дълго ежемесечната ни класация за най-продавана техника за видеонаблюдение остана на заден план. Какво се случи през това време ще ви разкажем друг..
02 Oct Най-добрите камери за видеонаблюдение
MB Vision Team 0 285
Често клиенти търсещи решение за система за наблюдение в онлайн магазина на ЕМ БИ ВИЖЪН ни питат кои са най-добрите камери за видеонаблюдение?На този ..
26 Mar Какви се предимствата на Acusense технологията на Hikvision?
MB Vision Team 0 2641
В една реална ситуация каквато например е кражбата на вещи от вашият автомобил докато е на паркинг би наложило охраната на обекта да прегледа записи..
19 Mar Как да свържем Hikvision за онлайн наблюдение без статичен IP?
MB Vision Team 0 558
Основна пречка при изграждане на система за видеонаблюдение и нейното онлайн видеонаблюдение до преди няколко години бе нуждата от статичен ИП адрес. ..
03 Oct Онлайн видеонаблюдение без статичен IP?
MB Vision Team 0 3450
Сред най-важните предимства, от които клиентите искат да се възползват при инсталиране на система за видеонаблюдение е възможността за така наречени..
15 Jul Видеонаблюдение в автобус
MB Vision Team 0 14947
Все по-актуална става темата за видеонаблюдение в автобусите и градският транспорт. За всеки собственик на автобуси е от все по-голямо значение упр..
30 Oct Община Плевен ще инсталира камери за видеонаблюдение
MB Vision Team 0 472
Вандалските посегателства върху детски и спортни площадки в цялата страна се превръщат в притеснителна тенденция. Плевен не е изключение от тази ст..
15 Sep Какво е нужно за монтаж на система за видеонаблюдение?
MB Vision Team 0 9332
Видеонаблюдението, освен че все повече навлиза в ежедневието ни, а се превръща в необходимост. Инсталираната система за видеонаблюдение на дома, офи..
04 Feb Монтират видеонаблюдение на входовете на Пловдив
MB Vision Team 0 438
Пловдивската община планира монтирането на системи за видеонаблюдение на входните точки на града. В момента в Пловдив има монтирани 84 камери за на..
28 Dec Система за видеонаблюдение със соларни панели
MB Vision Team 3 2797
Системите за видеонаблюдение са доказали ефективността си, но за съжаление инсталацията на камери в някой случай е затруднено поради липсата на еле..
18 Nov Защо да инсталирame видеонаблюдение в магазин?
MB Vision Team 0 301
Отговора на въпроса „Защо да инсталираме система за видеонаблюдение в магазин?“ е много прост и ясен, но за съжаление много от собствениците на хранит..
02 Oct Поредна кражба заснета от камери за видеонаблюдение
MB Vision Team 0 414
Само преди ден писахме за случаят в магазин в София, от които мъж и жена невъзмутимо откраднаха скъп лаптоп. Повече за кражбата, както и видео от к..
Показани 1 от 12 | 34 (3 Страници)