Меню
Количка

Блог - mbvision.net RSS Feed

16 Mar Може ли Mobotix M16B Thermal / TR да се ползва за засичане телесна температура?
MB Vision Team 0 1467
Може ли Mobotix M16B Thermal / TR да се ползва за засичане телесна температура?Последните дни много наши партньори се свързаха с въпроси породени от..
16 Mar 5 мита за термовизионните камери и превенция корона вирус
MB Vision Team 0 192
5 мита за термовизионните камери и превенция корона вирусПредвид ситуацията в света, а вече и у нас, със пандемията от корона вирус все повече фир..
13 Dec Законно ли е видеонаблюдението ви?
MB Vision Team 0 1204
Предвид динамичното развитие на технологиите като цяло, видеонаблюдението и техниката за охрана не са изключение от тази тенденция. Видеонаблюдение се..
04 Dec Най-продавани 5 камери през октомври 2019
MB Vision Team 0 337
С леко закъснение стана време да прегледаме топ 5 на най-продаваните модели камери през месец октомври 2019г. Промени в класирането определено има, ..
21 Oct Най-продавана техника за наблюдение през 09.2019
MB Vision Team 0 752
За дълго ежемесечната ни класация за най-продавана техника за видеонаблюдение остана на заден план. Какво се случи през това време ще ви разкажем друг..
02 Oct Най-добрите камери за видеонаблюдение
MB Vision Team 0 894
Често клиенти търсещи решение за система за наблюдение в онлайн магазина на ЕМ БИ ВИЖЪН ни питат кои са най-добрите камери за видеонаблюдение?На този ..
26 Mar Какви се предимствата на Acusense технологията на Hikvision?
MB Vision Team 0 3243
В една реална ситуация каквато например е кражбата на вещи от вашият автомобил докато е на паркинг би наложило охраната на обекта да прегледа записи..
19 Mar Как да свържем Hikvision за онлайн наблюдение без статичен IP?
MB Vision Team 0 1078
Основна пречка при изграждане на система за видеонаблюдение и нейното онлайн видеонаблюдение до преди няколко години бе нуждата от статичен ИП адрес. ..
03 Oct Онлайн видеонаблюдение без статичен IP?
MB Vision Team 0 4708
Сред най-важните предимства, от които клиентите искат да се възползват при инсталиране на система за видеонаблюдение е възможността за така наречени..
15 Jul Видеонаблюдение в автобус
MB Vision Team 0 15521
Все по-актуална става темата за видеонаблюдение в автобусите и градският транспорт. За всеки собственик на автобуси е от все по-голямо значение упр..
30 Oct Община Плевен ще инсталира камери за видеонаблюдение
MB Vision Team 0 664
Вандалските посегателства върху детски и спортни площадки в цялата страна се превръщат в притеснителна тенденция. Плевен не е изключение от тази ст..
15 Sep Какво е нужно за монтаж на система за видеонаблюдение?
MB Vision Team 0 10124
Видеонаблюдението, освен че все повече навлиза в ежедневието ни, а се превръща в необходимост. Инсталираната система за видеонаблюдение на дома, офи..
Показани 1 от 12 | 38 (4 Страници)