Меню
Количка

За нас


ЕМ БИ ВИЖЪН ООД е фирма занимаваща се изцяло с внос, дистрибуция и монтаж на техника за видеонаблюдение. Фирмата е на пазара в България от 2012г като към момента управлява едни от най-големите онлайн магазини за видеонаблюдение в България. Паралелно с това се работи на пазарите в Румъния, Гърция и Европа.

Кои сме ние?

ЕМ БИ ВИЖЪН ООД, гр. Пловдив 4003, ул. „Средец” 20, р-н Северен , ЕИК 202150972

e-mail: mbvision.ltd [@] gmail.com

Мобилни за връзка: 0897 600 061, 0878 911 866, 0884 461 861

Какво предлагаме?

Предлагаме едни от най-добрите цени за топ световни производители като Hikvision, Dahua, Longse, UTEPO. В магазините ни ще намерите голямо разнообразие не само от модели камери, рекордери, но и всички нужни аксесоари за системите за видеонаблюдение.

С какво се отличаваме от останалите?

На динамичен пазар като този за видеонаблюдение се стараем винаги да предложим на своите клиенти максимално добро качество на възможно най-добрата цена. Ние не продаваме всичко и на всяка цена. За нас е важно да консултираме клиентите си и заедно да намерим най-подходящата за техните нужди техника и решения.

ЕМ БИ ВИЖЪН ООД бе фирмата, която първа през 2012г година предложи на клиентите си решения от тип Готови комплекти за видеонаблюдение. Противно на практиката на конкурентите ни решихме да покажем на клиентите, че има начин как да спестят разходи и лесно да се справят с инсталацията на малка система за наблюдение за дома или офиса си. Нещо, което до тогава никой не бе предлагал на пазара у нас.

За да направим максимално лесен изборът на техника бяхме и първите онлайн магазини в България, които предлагаха безплатна онлайн консултация чрез чат за своите клиенти. Така всеки може да зададе въпросите си и да намери нужното му техническо решение бързо, лесно и удобно.

Какво ще намерите при нас?

1. Качествена техника от доказани марки не само у нас, но и в световен мащаб

2. По-добри цени. Цените в нашите магазини са средно с 5% под тези на останалите. Защо? Защото ние ценим нашето, но и вашето време. След като сте инвестирали от него да разгледате и поръчате през магазина ни ние вярваме, че трябва да ви предложим нещо в замяна

3. Гаранция за техниката, която продаваме

Защо да ни се доверите?

1. Знаем за много от притесненията на клиентите да пазаруват онлайн. За разлика от други, ние не се крием. Лесно може да намерите информация за нас, фирмата, офиса ни, както и да се свържете с нас по телефон, мейл или да си уговорите среща в удобно за Вас време

2. Защото от 2012г до сега го направиха над 3000 клиента. Фирмата има извършени над 4000 доставки на техника не само в страната, но и в Европа.

3. Защото работим бързо и качествено. Над 99% от поръчките ни се доставят до клиентите ни в рамките на 24ч или дори по-малко. Нещо, с което повечето конкуренти не могат да се похвалят

4. Защото доставяме на клиентите си подходящата за тях техника, на възможно най-добрата цена