Меню
Количка

Ценообразуване


Добре дошли в обяснението на нашите цени

Радваме се, че проучвате подробностите за нашето ценообразуване. В ЕМ БИ ВИЖЪН ООД вярваме в прозрачността, като се уверяваме, че разбирате как изчисляваме нашите цени и каква стойност получавате при всяка покупка. Ето ясна разбивка на нашата ценова структура, за да можете да пазарувате с увереност.

  • Структура на ценообразуване:

1.1 Цена на единичен продукт:
Всеки продукт, който виждате на нашия сайт, включва 5% отстъпка въз основа на препоръчителната цена на дребно (RRP). Направили сме изчисленията, за да направим пазаруването ви още по-приятно.

Пример: Да кажем, че даден продукт, например Продукт А, има RRP от 120 лв. с включен ДДС.
Ние прилагаме 5% отстъпка и вие го получавате на цена 114 лв. с ДДС.
100 лв. без ДДС - 5% = 95 лв. без ДДС = 114 лв. с ДДС

1.2 Изчисляване на цената на комплектите:
Когато става въпрос за нашите комплекти, ние използваме проста формула. Цената на комплекта се изчислява по следния начин:

    Цената на комплекта = ((2 * стандартната цена на продукта А без ДДС) + стандартната цена на рекордера без ДДС) + 20% ДДС.

Пример: Представете си комплект с 2 броя камери модел А и записващо устройство В.

    Цена на камерата: 50 лв. без ДДС
    Цена на записващото устройство: 100 лв. без ДДС
    Цена на комплекта: (2 * 50 + 100) + 20% ДДС = 240 лв. с включен ДДС.

  • Променливи разходи:

2.1 Доставка:
Разходите за доставка се основават на теглото и зависят от начина на доставка, избраната транспортна компания и вашето местоположение. Стремим се да ви предоставим точни изчисления на разходите за доставка на страницата на количката ни, но за да сте сигурни, моля, проверете при избраната от вас компания за доставка.

2.2 Плащане:
Ако изберете плащане с наложен платеж, имайте предвид, че всички транспортни компании начисляват такси, вариращи от 0,7% до 2,6% в съответствие със стойността на поръчката ви.

  • Отстъпки и промоции:

Не можете да пропуснете нашите отстъпки. Когато са налични, ние ги показваме ясно на продуктовата страница, включително "старата цена", процента на отстъпката и периода на промоцията.

  • Начини на плащане:

В ЕМ БИ ВИЖЪН ООД предлагаме удобството на банковите плащания и наложения платеж.

  • Често задавани въпроси:

5.1 Мога ли да поръчам, без да плащам ДДС?
Не, ДДС е задължителен за всички поръчки.

5.2 Мога ли да получа допълнителни отстъпки за промоционални продукти?
Не, цената с отстъпка, която виждате, е крайната цена.

5.3 Включени ли са разходите за доставка?
Разходите за доставка не са включени в цената на продукта. Разходите се изчисляват при плащане на касата въз основа на вашия избор.

5.4 На кого трябва да платя разходите за доставка?
Заплащате разходите за доставка директно на избраната от вас компания за доставка. Бъдете сигурни, че ние сме тук, за да ви предоставим приблизителна оценка, но действителната транзакция е между вас и избрания от вас партньор за доставка.

В ЕМ БИ ВИЖЪН ООД се стремим към яснота в ценообразуването, като гарантираме, че получавате възможно най-добрата стойност. Ако имате някакви въпроси или се нуждаете от допълнителна информация или оферта, нашият специализиран екип е готов да ви помогне. Свържете се с нас чрез нашата удобна за ползване система за онлайн чат или ни изпратете имейл.

Приятно пазаруване!