"Готови за инсталиране комплекти за видеонаблюдение" ще ви позволят да опознаете бъдещето на сигурността.


Иновациите и практичността са нашите основни приоритети в MB Vision. Радваме се да представим новата попълнения в категорията си "Готови комплекти за видеонаблюдение", която е създадена, за да дадем възможност на ва, нашите клиенти, да закупите система, която е лесна за монтаж. Така имате възможност не само лесно и бързо да инсталирате видеонаблюдение, но и да спестите пари Новите комплекти разполагат с Wi-Fi камери заедно с NVR на Hikvision, което ги прави перфектния комплект за наблюдение.


Разполагаме с необходимото оборудване, независимо дали се нуждаете от 2, 3, 4 или 6 камери. Нека да обсъдим Hikvision NVR, който е включен в комплекта.

Този NVR ви гарантира висококачествено видео, като същевременно използва само половината от честотната лента и мястото за съхранение в сравнение с по-ранните стандарти, благодарение на видеокомпресията H.265+/H.265/H.264+/H.264. Гладкото и надеждно предаване на видео е гарантирано с входяща и изходяща честотна лента със скорост съответно до 40 Mbps и 60 Mbps.


Нека се запознаем с Wi-Fi камерата Ezviz CS-C3T, която е в основата на комплета. О, как изобщо да започнем с този модел?



На първо място, тя има два броя външни Wi-Fi антени, които осигуряват предаване на големи разстояния с отличен сигнал. С ултраширокоъгълен обектив с ъгъл 108° CS-C3T има голямо зрително поле и елиминира слепите зони.


Мислите, че тъмнината е проблем? Бъдете спокойни! Възможно е отлично нощно виждане на разстояние до 30 метра благодарение на комбинацията от ефективно инфрачервено осветление, антирефлексен екран и инфрачервен филтър ICR. Видеото ще бъде ясно, независимо дали е ден или нощ. Въпреки това има още много!



CS-C3T е нещо повече от пасивен наблюдател; камерата следи за движение и веднага уведомява вашия смартфон. Можете да изберете една от трите опции за звуково предупреждение, включително сирена, кратък звуков сигнал или тишина, за да отговорите на вашите предпочитания. Освен това функцията за двупосочно говорене ви позволява да поддържате връзка с приятелите, семейството и дори с домашните си любимци, където и да се намирате.


CS-C3T ви пази, независимо дали вали дъжд или слънце. Тази камера може да устои на всякакви атмосферни условия благодарение на водоустойчивата си конструкция със степен на защита IP66.


Защитата на данните също не бива да се пренебрегва. Можете да изберете да запазвате данни на две места едновременно за допълнително архивиране, когато използвате гъвкави и сигурни методи за запазване на записите си. Приложението EZVIZ ви дава възможност за пълно управление. Всичко, което е важно за вас, може лесно да бъде заснето, запазено, защитено и споделено, и всичко това от удобството на телефона в ръката ви.


Wi-Fi камерата Ezviz CS-C3T е решението, ако търсите просто, достъпно и сигурно решение за наблюдение. Казваме ви, че когато става въпрос за сигурност, не искате да пестите от качество или спокойствие. Изпитайте разликата, която CS-C3T прави в осигуряването на най-важното, като ѝ позволите да се справи с нуждите ви за сигурност.
Представяме новите шампиони на Wi-Fi камерите


Представяме ви EZVIZ CS-C2C и EZVIZ CS-C3T, най-новите звезди в категорията ни "Wi-Fi камери".

Тези камери са заредени с възможности, които ще направят наблюдението по-приятно и лесно от всякога.


Нека да започнем с Wi-Fi камерата EZVIZ CS-C2C. Вашият най-добър пазач през деня и нощта е тази Full HD 1080p Wi-Fi камера. Тази камера е идеална за дома, работни места, офиса, малки предприятия и дори като монитор за бебета или за наблюдение домашни любимци, защото е проектирана за лесен монтаж.



Можете да се насладите на качествено изображение при 1080p Full HD резолюция и ултраширокоъгълен обектив, обхващащ 108°, с нейното ясно дневно и нощно виждане. Ще наблюдавате отблизо всеки сантиметър от жилищната си площ. Освен това усъвършенстваната технология за нощно виждане ви осигурява видимост до 10 метра дори в пълен мрак, предлагайки ви спокойствие 24 часа в денонощието.



CS-C2C е не само камера, а и безпристрастен наблюдател. Нищо не остава незабелязано, тъй като бързо ви предупреждава като изпраща известие на вашия смартфон след засичане на движение. Докато отсъствате, превключете в режим на сирена за звукови предупреждения, за да сте сигурни, че никога няма да пропуснете нещо важно.


CS-C2C е на ясно, че неприкосновеността на личния живот е от изключителна важност. Когато искате да сте насаме, можете да спрете наблюдението и записването в реално време, като просто докоснете бутона за режим на заспиване на приложението EZVIZ. А благодарение на удобната възможност за двупосочен аудио можете лесно да се свържете с приятелите, семейството и дори с домашните си любимци, където и да се намирате, като използвате вградените микрофон и високоговорител.


Нашата основна цел е защитата на вашите данни. Използвайки само половината от честотната лента и пространство за съхранение в сравнение с предишния стандарт (H.264), CS-C2C използва технологията за компресиране на видео H.265, за да осигури висококачествено видео. Освен това CS-C2C може лесно да се монтира на стени или тавани благодарение на магнитната основа и комплекта за монтаж, което ви осигурява свободата ръчно да променяте ъгъла за насочване на камерата.



Предлага още защитено предаване на данни от край до край между камерата и облака EZVIZ, тъй като разбираме колко важни са вашите данни и поверителност. Освен това получавате допълнително ниво на защита на личните данни с режима на заспиване на приложението EZVIZ.

(*Важно е да се има предвид, че EZVIZ Cloud е платена услуга и не е налична за всички пазари по света)


Имате две алтернативи за места за съхранение и можете да изберете желаното от вас. Камерата CS-C2C може дори да записва данни едновременно на две места, предлагайки второ резервно копие в случай на непредвидени обстоятелства. Освен това имате пълен контрол с приложението EZVIZ.


Wi-Fi камерата EZVIZ CS-C2C е решението за тези, които търсят лесна за инсталиране, евтина достъпна и сигурна система или камера за наблюдение. Позволете ѝ да управлява вашите изисквания за сигурност и открийте разликата в защитата на най-важното.


Нека сега да обсъдим Ezviz CS-C3T Full HD 1080p Wi-Fi камера, втората нова звезда.


Искате ли безпроблемна система за сигурност, която се представя отлично, без да струва цяло състояние? Не търсете нищо друго!


Тази камера е идеалното допълнение към всяка къща, офис или малък магазин благодарение на надеждните си възможности за нощно виждане и удобните за потребителя функции. Ще изпитате силата на Full HD 1080p резолюция с кристално ясно дневно и нощно виждане, което гарантира, че всеки детайл е записан с яснота. Освен това тази камера има по-широко зрително поле благодарение на своя 108° ултраширокоъгълен обектив, което ви позволява да наблюдавате най-важните си вещи.


Усъвършенстваната функция за нощно виждане предлага видимост до невероятните 30 метра дори при пълна тъмнина. CS-C3T ви защитава денем и нощем, така че не е нужно да се притеснявате от неоторизирани посегателства. CS-C3T следи за движение и веднага предупреждава вашия смартфон, подобно на модела CS-C2C. За да отговорите на нуждите ви, можете да избирате от три режима на звуково предупреждение: тишина, кратък звуков сигнал или сирена. Докато отсъствате, превключете на режим сирена за звукови предупреждения, за да сте сигурни, че никога няма да пропуснете нещо важно.


Поверителността е от първостепенно значение. Когато искате да сте насаме, спрете гледането и записването в реално време, като просто докоснете бутона за режим на заспиване на приложението EZVIZ. Вие решавате, независимо дали става въпрос за тих момент с любимите ви хора или за лична среща.


Освен това кой казва, че видеонаблюдението е просто картина? Напротив! ! CS-C3T има вграден високоговорител и микрофон, които позволяват безпроблемно двупосочно аудио между камерата и вашия телефон или таблет. Без значение къде се намирате, поддържайте връзка със семейството, приятелите или дори с домашните си любимци.


Използвайки само половината от честотната лента и пространство за съхранение в сравнение с предишния стандарт (H.264), CS-C3T използва технологията за компресиране на видео H.265, за да гарантира висококачествени видео, което заема 2 пъти по-малко пространство. Можете да се отпуснете, като знаете, че няма да имате достатъчно запис от случилото се.
CS-C3T предлага по-висок обсег на свързаност с Wi-Fi рутер благодарение на двете си външни Wi-Fi антени. Модела е надежден и издръжлив охранител, който може да оцелее при всякакви метеорологични условия, включително дъжд, слънце и дори сняг, благодарение на водоустойчивата си конструкция със степен на защита IP66.


Защитата на данните също не бива да се пренебрегва. Можете да изберете да запазвате данни на две места едновременно за допълнително архивиране, когато използвате гъвкави и сигурни методи за запазване на записите си. За дома, работни места и малки предприятия, където сигурността е от най-голямо значение, CS-C3T е идеалният отговор. Адаптивността на тази камера позволява да се използва като система за наблюдение на домашни любимци или бебефон, гарантирайки сигурността на вашите близки и четириноги спътници.


И накрая, камерата Ezviz CS-C3T Full HD 1080p Wi-Fi е вашият идеален съюзник за наблюдение, който осигурява най-високо ниво на производителност, без да жертва качеството. CS-C3T се отличава от конкурентите благодарение на изключителното си дневно и нощно виждане, плавната двупосочна комуникация, усъвършенстваните функции за сигурност и здравата конструкция. За домове, фирми и всички, които търсят надеждно покритие на сигурността, това е популярен избор поради удобната му функционалност и разумната цена. Изберете CS-C3T веднага, за да изпитате спокойствието, което заслужавате. Изпитайте въздействието, което може да окаже защитата на вашите близки, ценности и общата сигурност. Доверете се на Ezviz - марката, която е символ на отлични продукти за наблюдение.


Поръчайте веднага, за да подобрите сигурността си още сега!

Присъединете се към разширяващата се група от щастливи клиенти, които са видели ползите от Ezviz CS-. Подсигурете обкръжението си още сега с най-добрата система за наблюдение от MB Vision.


Ние от MB Vision се гордеем с нашата позиция и отдаденост на удовлетвореността на клиентите. От основаването си през 2012 г. проправяме нови пътеки, като работим изключително онлайн и ви предоставяме стоки с най-високо качество на най-конкурентни цени, доставени бързо до дома ви.


Тъй като сме официални дистрибутори на Hikvision и Dahua, можем да гарантираме, че ще получите само автентични стоки за сигурност. Нашият невероятен рейтинг от 4,9* в Google и 4,6 във Facebook са доказателство за нашия стремеж към съвършенство, както и за нашите над 4600 доволни клиенти. Ние сме в крак с технологиите за охранителни камери, като ви предлагаме най-новите разработки, за да направим опазването на дома и близките ви по-лесно от всякога.


Не изпускайте този шанс от ръцете си! Възползвайте се от отличните отстъпки на камери и рекордери Dahua, за да подобрите сигурността си, и открийте ефективността и лекотата на нашите "готови за инсталиране комплекти за видеонаблюдение" и новите модели Wi-Fi камери. Доверете се на MB Vision като ваш съюзник в защитата на най-важното. Поръчайте веднага, за да се насладите на несравнимо спокойствие. Нашата главна цел е да ви държим в безопасност.