Меню
Количка

Видеонаблюдение - продукти, ревюта, новини RSS Feed

Видеонаблюдение - продукти, ревюта, новини
22 юли Безжични камери и WiFi комплекти - нови продукти юли 2023
MB Vision Team 0 173
"Готови за инсталиране комплекти за видеонаблюдение" ще ви позволят да опознаете бъдещето на сигурността.Иновациите и практичността са нашите основни ..
22 юли Месец с отстъпки на Dahua продукти
MB Vision Team 0 63
Възползвайте се от отстъпки на продукти Dahua, за да подобрите сигурността сиИскате да засилите сигурността си, без да фалирате? Не търсете никъ..
25 ноем. Какво е безжична камера? Как да избера WiFi камера и защо?
MB Vision Team 0 593
Последните години безжичните камери, а и техниката за видеонаблюдение като цяло, претърпяха бързо развитие, което промени не само достъпните резолюц..
02 февр. Firmware ограничение за Wi-Fi камери Hikvision и наблюдение в Hik-connect
MB Vision Team 0 19957
Hikvision оповестиха няколко важни промени в новите ревизии на фърмуера на безжичните си модели. Към момента промените засягат два от моделите на ма..
16 март Може ли Mobotix M16B Thermal / TR да се ползва за засичане телесна температура?
MB Vision Team 0 8584
Може ли Mobotix M16B Thermal / TR да се ползва за засичане телесна температура?Последните дни много наши партньори се свързаха с въпроси породени от..
16 март 5 мита за термовизионните камери и превенция корона вирус
MB Vision Team 0 1393
5 мита за термовизионните камери и превенция корона вирусПредвид ситуацията в света, а вече и у нас, със пандемията от корона вирус все повече фир..
13 дек. Законно ли е видеонаблюдението ви?
MB Vision Team 0 2424
Предвид динамичното развитие на технологиите като цяло, видеонаблюдението и техниката за охрана не са изключение от тази тенденция. Видеонаблюдение се..
04 дек. Най-продавани 5 камери през октомври 2019
MB Vision Team 0 1270
С леко закъснение стана време да прегледаме топ 5 на най-продаваните модели камери през месец октомври 2019г. Промени в класирането определено има, ..
21 окт. Най-продавана техника за наблюдение през 09.2019
MB Vision Team 0 1775
За дълго ежемесечната ни класация за най-продавана техника за видеонаблюдение остана на заден план. Какво се случи през това време ще ви разкажем друг..
02 окт. Най-добрите камери за видеонаблюдение
MB Vision Team 0 3524
Често клиенти търсещи решение за система за наблюдение в онлайн магазина на ЕМ БИ ВИЖЪН ни питат кои са най-добрите камери за видеонаблюдение?На този ..
26 март Какви се предимствата на Acusense технологията на Hikvision?
MB Vision Team 0 4701
В една реална ситуация каквато например е кражбата на вещи от вашият автомобил докато е на паркинг би наложило охраната на обекта да прегледа записи..
19 март Как да свържем Hikvision за онлайн наблюдение без статичен IP?
MB Vision Team 0 4625
Основна пречка при изграждане на система за видеонаблюдение и нейното онлайн видеонаблюдение до преди няколко години бе нуждата от статичен ИП адрес. ..
Показани 1 от 12 | 34 (3 Страници)