Отговора на въпроса „Защо да инсталираме система за видеонаблюдение в магазин?“ е много прост и ясен, но за съжаление много от собствениците на хранителни магазини, както и нонстоп магазини все още не са напълно убедени в нуждата от видеонаблюдение.

  • Имате ли пълно доверие на персонала си?
  • Сигурни ли сте, че не ви изчезват пари от касата?
  • Спокойни ли сте за стоката си?

Убедени ли сте, че клиентите ви няма да се изкушат да пазаруват без да платят?

Ако на тези въпроси отговора е „ДА“, то можете да спрете да четете до тук, в противен случай тази статия е точно за хора като вас. Хора, които са вложили труд, усилие и средства в изграждането и развитието на своят бизнес. Хора, които са поверили парите си в ръцете на служители, които за съжаление не винаги са толкова честни и лоялни, колкото ни се иска. Със сигурност вие сте сред онези собственици на бизнес, които имат нужда от видеонаблюдение.


Не можем да ви дадем точна формула за това колко или какъв тип камери да монтирате в обекта си, защото всяка система за видеонаблюдение е индивидуална и зависи от специфичните изисквания и нужди на обекта, но можем да ви помогнем в избора.

Точно защото знаем, че човек не може да разбира от всичко, а и не е нужно, ние от ЕМ БИ ВИЖЪН сме разработили готови комплекти и системи за видеонаблюдение, които максимално да улеснят избора ви, както и да дадем възможност на клиентите ни да се справят и сами с монтажа.

Инсталирайки система за видеонаблюдение в магазина, заведението или салона си за красота вие получавате:

Възможност да сте информирани какво се случва в обекта, докато вие не сте там

Спокойствие, че стоката и парите ви са защитени

Камерите имат не само охранителна функция. Наличието на камери за видеонаблюдение има и силно психологически ефект – вашите служители ще се съобразяват с начина си на работа, а клиентите ви с държанието си. Камерите за видеонаблюдение не могат да спрат някой решил да ограби магазина ви, но наличието на видеонаблюдение със сигурност ще ги накара да премислят преди да направят каквото и да е.

В случай, че бихте искали да се възползвате от нашите готови предложения за система за видеонаблюдение, то можете да разгледате комплектите тук. Ако се нуждаете от допълнителна информация относно камери, двр рекордери или друго свързано с техниката за видеонаблюдение, то можете да изпратите вашето запитване чрез контактната форма, в коментарите по-долу или просто да се свържете с наш сътрудник в онлайн чата на магазина ни за видеонаблюдение. За нас ще е удоволствие да ви съдействаме.