Спестете много през юни: Ексклузивни оферти за продуктите на Ezviz!


Готови ли сте за фантастични оферти за най-добрите устройства за сигурност и интелигентен дом? Радваме се да ви съобщим за невероятна промоция на всички продукти Ezviz, налични в нашия онлайн магазин. От 1 юни до 30 юни можете да се насладите на до 15% отстъпка от широка гама продукти Ezviz. Ако сте искали да подобрите сигурността на дома си или да проучите възможностите за интелигентен дом, сега е идеалният момент да пазарувате.


Защо да изберете Ezviz?


Ezviz е лидер в света на интелигентните домашни технологии и решения за сигурност. Известна със своя иновативен дизайн, висококачествени продукти и лесни за употреба функции, Ezviz е най-добрият избор както за собствениците на жилища, така и за технологичните ентусиасти. От най-съвременните камери за сигурност до интелигентни звънци и алармени системи - Ezviz предлага пълен набор от продукти, които ви помагат да защитавате и управлявате дома си без усилие.

Продукти в промоция


1. Ezviz CS-E6
Ezviz CS-E6 е универсална охранителна камера с 4MP резолюция и цветно нощно виждане. Тя гарантира, че никога няма да пропуснете нито един момент, независимо дали е през деня или през нощта.


2. Ezviz CS-TY2
Подобрете сигурността на дома си с Ezviz CS-TY2. Тази интелигентна вътрешна камера разполага с разделителна способност 1080p, двупосочно аудио и детекция на хора с помощта на изкуствен интелект, което ви позволява да наблюдавате дома си отвсякъде с помощта на вашия смартфон.


3. Ezviz CS-BC1C + соларен панел
CS-BC1C, съчетана със соларен панел, осигурява устойчиво и ефективно решение за външна сигурност. С 2K резолюция, цветно нощно виждане и до 210 дни живот на батерията с едно зареждане, тази камера е проектирана за дългосрочна работа.


4. Ezviz CS-C3T
CS-C3T е надеждна външна камера с HD резолюция 1080p и отлични възможности за нощно виждане. Нейната устойчива на атмосферни влияния конструкция осигурява надеждна работа при различни условия на околната среда.


5. Ezviz CS-C1C-B
CS-C1C-B е компактна и достъпна вътрешна камера, която не прави компромис с характеристиките. С 1080p качество на видеото, детекция на движение и двупосочен звук, тя е идеална за наблюдение на дома или офиса ви.


6. Ezviz CS-H1c
Ezviz CS-H1c предлага видео с висока разделителна способност и усъвършенствани функции с изкуствен интелект, за да подобри сигурността на дома ви. Неговият елегантен дизайн и лесен монтаж го правят популярен избор сред собствениците на жилища.


7. Ezviz CS-H4
CS-H4 е високоефективна вътрешна камера с 4MP резолюция и интелигентни функции за проследяване. Тя предлага панорамни изгледи и детайлно наблюдение, което я прави идеална за по-големи пространства.


8. Ezviz CS-C8T
CS-C8T е външна охранителна камера, която съчетава мощна производителност с удобни за потребителя функции. С пълноцветно нощно виждане и засичане с помощта на изкуствен интелект, тя осигурява цялостна сигурност за вашата собственост.


9. Ezviz CS-C8W
CS-C8W предлага усъвършенствани функции за сигурност, включително интелигентно проследяване, 4MP резолюция и мощно нощно виждане. Неговата здрава конструкция е създадена, за да устои на природните стихии, като осигурява надеждно наблюдение на открито.


10. Ezviz CS-C8PF
CS-C8PF е камера с два обектива, която осигурява ултрашироко зрително поле и детайлни близки планове. Нейното интелигентно увеличение и разпознаване с изкуствен интелект я правят универсален избор за различни нужди от наблюдение.


11. Ezviz CS-BD-DB1C
Подобрете сигурността на входа на дома си с видеозвънеца Ezviz CS-BD-DB1C. Този звънец за врата, който се отличава с 2K резолюция, засичане с помощта на AI и двупосочен звук, ви позволява да виждате и да общувате с посетителите отвсякъде.


Защо не бива да пропускате тези сделки

1. Невероятни отстъпки

За ограничен период от време спестете до 15% от всички продукти на Ezviz. Тази промоция е фантастична възможност да инвестирате във висококачествени устройства за сигурност и интелигентен дом, без да разбивате банката.


2. Усъвършенствана сигурност

С нарастващата загриженост за сигурността, никога не е имало по-добър момент да обновите системата си за домашна сигурност. Продуктите на Ezviz осигуряват цялостна защита и спокойствие, като гарантират, че вашият дом и близките ви са в безопасност.


3. Интеграция на интелигентен дом

Продуктите на Ezviz излизат извън рамките на сигурността. Те подобряват преживяването Ви в интелигентния дом - от управлението на светлини и уреди до дистанционното наблюдение на дома Ви. Устройствата Ezviz се интегрират безпроблемно със съществуващата екосистема на интелигентния ви дом, като правят живота ви по-удобен и свързан.


4. Удобни за потребителя функции

Продуктите на Ezviz са известни с лесната си употреба. С интуитивни мобилни приложения, лесни процеси на инсталиране и прости контроли, Ezviz улеснява всеки да настройва и управлява своята домашна сигурност и интелигентни домашни устройства.


Как да се възползвате от промоцията

1. Посетете нашия онлайн магазин

Отидете в нашия онлайн магазин, за да разгледате пълната гама продукти Ezviz в продажба. На всяка продуктова страница ще бъде отбелязана наличната промоционална отстъпка, което ще ви улесни да видите колко можете да спестите.


2. Изберете вашите продукти

Независимо дали търсите нова охранителна камера, интелигентен звънец за врата или друг продукт на Ezviz, добавете избраните продукти в количката си. Не забравяйте да проверите подробностите за продукта и отзивите на клиентите, за да сте сигурни, че правите най-добрия избор за вашите нужди.


3. Насладете се на спестяванията си

След като сте направили избора си, преминете към касата, за да завършите покупката си. Промоционалните отстъпки ще бъдат приложени автоматично, така че можете да се насладите на спестяванията си незабавно. Вашите нови продукти на Ezviz ще бъдат изпратени директно до вратата ви, готови да подобрят сигурността на дома ви и настройките на интелигентния ви дом.
Заключителни мисли

Не пропускайте тази невероятна възможност да спестите от висококачествени продукти Ezviz. Независимо дали подобрявате сигурността на дома си, добавяте интелигентни функции в дома си или просто търсите изгодни оферти, нашата юнска промоция е идеалният момент да инвестирате в Ezviz. Пазарувайте сега и се възползвайте от тези ограничени по време отстъпки, преди да са изчезнали!

Бъдете сигурни, бъдете интелигентни и се наслаждавайте на спокойствието, което идва с Ezviz. Успешно пазаруване!