В много случай клиентите в онлайн магазините на ЕМ БИ ВИЖЪН за видеонаблюдение биха искали да видят камерите в действие, или както сами се изразяват искат да разберат как се вижда с „камерата на живо“.
Надяваме се на всички е ясно, че няма как при условие, че предлагаме над 130 модела камери, и поне 40 модела ДВР рекордери да пуснем всички онлайн, така че да могат да бъдат гледани, но пък се запитахме какво можем да направим за да помогнем на клиентите си?
Решихме, че най-подходящо би било да се демонстрира един от най-често поръчваните модели, който съчетава в себе си не само добри параметри и характеристики, но и отлична цена, за това, което предлага. В същото време модела трябва да попада в така наречената „златна среда“, тоест камера за видеонаблюдение, която не е висок клас с резолюция 2,3 и повече мегапиксела, но не е и от най-нискят клас аналогови камери с резолюция 420твл.
Ето за това се спряхме на модел камера със следните параметри:

    Метален корпус
    Вандалоустойчива камера
    ¢5X24PCS IR LEDS
    IR Distance: 20M
    Lens: Board Lens 3.6mm/F2.0 (2M Pixels)
    Color 1/3" SHARP, 600TVL
    Low Illumination
    Standard Color: Dark‐Gray
    Dimension: ¢94 x 69(H)mm
    Weight: 400g

Камерата е най-подходяща за малки и средни обекти, където е необходимо да се осигури наблюдение на разстояние от камерата в рамките на 10 до 15, максимум 20м. В случая демо камерата е монтирана на сграда с височина 16м и се намира на около 35-40м от кръстовището. Казваме всичко това за да е ясно, че съвсем умишлено сме поставили камера в условия много над предвидените и тези, при които би работила в реални условия. Смятаме, че само така клиента може да види възможностите на тази камера при по-екстремни условия на експлоатация. А последното би послужило като един добър ориентир при избора на тип и вид камера, която да поръчате в магазините ни.
Камерата може да бъде достъпена като ползвате Internet Explorer, който преди това сте настроили според инструкциите описани в тази наша статия, а след това в полето за изписване на адрес напишете IPадреса за достъп, който е:

http://46.35.163.112

Ако сте настроили своят браузер според инструкциите ще ви се зареди страница, в която трябва да въведете:

User:demo

Password:demo