С леко закъснение стана време да прегледаме топ 5 на най-продаваните модели камери през месец октомври 2019г. Промени в класирането определено има, но не можем да кажем, че са изненада поне за нас.


Първо място продължава да се държи от TurboHD камерата Hikvision DS-2CE16C0T-IRF. Причината много пъти сме коментирали. От една страна цената под 45лв, добрата HD резолюция, както и факта, че е сред най-застъпенията модел камера в комплектите за видеонаблюдение, които предлагаме.


Hikvision DS-2CD1031-I е IP камера, която в октомври зае второто място по продажби. Интересът към нея не е случаен. 3MP резолюция, 30м нощен режим и цена под 140лв. Може би един от моделите с най-добро съотношение цена – резолюция, които могат да се купят на пазара у нас.


Третото място отново е можел IP камера, този път Dahua IPC-HFW1431S. Познат на пазара, всъщност моделът се явява обновената версия на продаваният доста дълго у нас Dahua IPC-HFW1320S, като промяната е основно в резолюцията и обектива.


На четвърто място е CVI камера на Dahua - HAC-HDW1100R-VF. Логично след спирането на производство и внос на модели с резолюция 1 мегапиксел, то единственият останал към момента модел да е интересен за клиентите.


Ако трябва обективно да погледнем на HAC-HDW1100R-VF, можем да кажем, че всъщност за цена под 85лв трудно може да се намери HD камера с варифокален обектив и нощен режим до 30м, което показва, че моделът си има и своите добри страни и причината за повишеното търсене не е само поради липсата на по-евтини CVI камери Dahua.


За пореден месец, макар и на пето място в класацията ни, път си проправя ColorVu камера Hikvision DS-2CE72DFT-F. Новата технология на Hikvision за цветен нощен режим в комбинация от повече от достъпната цена карат все повече клиенти да обръщат внимание на възможностите на камерата и да се доверяват на функциите и при изграждане система за видеонаблюдение.


По-долу може да видите демонстрация и сравнение на ColorVu камера спрямо конвенционална такава и сами да се убедите в качествата и.



В случай, че искате да ни попитате или оставите мнение за моделите може да го направите в коментарите под статията.