В бързоразвиващия се свят на сигурността и наблюдението намирането на надеждни и висококачествени продукти, които не са скъпи, може да се окаже доста голямо предизвикателство. Ето къде се появява HiLook - вашата нова марка за първокласни и бюджетни решения за видеонаблюдение. Тук, в MB VISION, сме развълнувани да ви представим HiLook, отделна марка на Hikvision, известна с авангардните си технологии и иновации, но най-вече – ниската си цена.


HiLook: Достъпно съвършенство

Ангажиментът ни да предоставяме решения за наблюдение от най-висок клас на достъпни цени ни накара да си партнираме с HiLook. Тези изключителни продукти се разработват и произвеждат в същите центрове за научноизследователска и развойна дейност и производствени центрове като добре познатите предложения на Hikvision. Това означава, че получавате същото качество, което очаквате от Hikvision, но на значително по-ниска цена.


Най-добрият приятел на вашия портфейл

Една от отличителните характеристики на HiLook е неговата достъпност. Ние разбираме, че нуждите ви от сигурност не трябва да са свързани с висока цена. Ценовите модели на HiLook са разработени така, че да направят качественото видеонаблюдение достъпно за всеки. С HiLook няма да се налага да правите компромис с качеството, за да се вместите в бюджета.


Безпроблемна интеграция с Hikvision

Ако вече сте почитатели на Hikvision или ползвате техни продукти, HiLook ще ви хареса. Тези продукти са напълно съвместими със софтуера на Hikvision, включително с облачната платформа HikConnect. Така че, независимо дали добавяте към съществуваща конфигурация на Hikvision или започвате наново с HiLook, ще се насладите на безпроблемно преживяване.


HiLookVision: Софтуер за наблюдение

HiLook не се ограничава само с достъпността и съвместимостта. С удоволствие представяме HiLookVision, най-новия софтуер за управление на видео на марката. Той е достъпен както на компютър, така и на мобилен телефон, като ви дава пълен контрол над вашите устройства HiLook. С функции като преглед в реално време, запис на видео, отдалечено търсене и възпроизвеждане, архивиране на файлове, съхранение по график и управление на аларми, вие контролирате сигурността си както никога досега.


Индивидуални решения за всички ваши нужди

HiLook предлага широка гама от решения, включително IP, аналогови и опции за предаване. Независимо дали искате да защитите своя дом, офис или търговско помещение, HiLook ви предлага решения. Нашите продукти са идеални за малки и средни проекти, което гарантира, че независимо от мащаба на вашите нужди от сигурност, HiLook има идеален избор за вас.


Защо да изберете HiLook?

    Ненадмината стойност: Получете висококачествено наблюдение, без да се налага да инвестирате големи суми.

    • Надеждност: Подкрепена от Hikvision, световен лидер в областта на технологиите за сигурност.
    • Съвместимост: Безпроблемна интеграция с продукти и софтуер на Hikvision.
    • HiLookVision: Най-съвременният софтуер за управление на видео на една ръка разстояние.
    • Адаптирани решения: Намерете идеалното решение за вашите изисквания за сигурност.
    • Гаранция: всички предлагани от ЕМ БИ ВИЖЪН продукти на марката HiLook са с 36 месеца гаранция!


      В MB VISION сме развълнувани, че първи предлагаме марката HiLook на българския пазар. Вярваме, че предоставяме не само качествени продукти, но и ненадминати цени. Вашата сигурност и спокойствие не трябва да са на висока цена, а с HiLook не е нужно.


        Запознайте се с бъдещето на достъпното и качествено наблюдение с HiLook. Свържете се с нас още днес, за да научите повече за продуктовата гама на HiLook и да направите първата стъпка към осигуряването на най-важното за вас. Вашата сигурност е наш приоритет и ние сме тук, за да я направим достъпна за всеки.