Ние от ЕМ БИ ВИЖЪН, занимавайки се с видеонаблюдение, няма как да не забелязваме, че въпреки усилията и инвестициите на много хора в подобряване сигурността на собствеността им, въпреки инсталирането на камери за видеонаблюдение и заснетите множество кражби, то резултатите са меко казано слаби.

Смятаме, че причините за за това са няколко. От една страна полицията, от друга достигането на информация до повече хора, и от трета популяризацията. Ние няма как да променим начина и скоростта на работа на полицията и системата като цяло, но имаме възможност с общи усилия да променим другите два фактора. Точно по тази причина решихме и създадохме отделна категория в нашия фирмен блог под името "Видеонаблюдение - хванати в крачка".

Станали сте жертва на кражба и се нуждаете от помощ?

Изпратете ни клип, запис от охранителните си камери.

Какво можем и ще направим ние?

1. Ние ще отделим нужното време и усилия да обработим клипа и извадим, ако е възможно, добър кадър с извършителите.

2. В категорията "Видеонаблюдение - хванати в крачка" ще публикуваме клипове, снимки и описания на събитията свързани с извършена кражба. 

3. Освен в категорията клиповете ще бъдат качвани в нашият Youtube канал, както и споделяни във Фейсбук страницата и Google+ профила на ЕМ БИ ВИЖЪН.

Разбира се за да се получат нещата ще ни е нужна и помощта на всеки готов да отдели по малко от минута от времето си.

Как можете да помогнете?

Споделяйте!

Всяка статия, клип, снимка отнемат по-малко от 10 секунди да бъдат споделени в социалните мрежи. Така обаче те достигат до ваши познати и приятели. Колкото повече хора споделят, до толкова повече хора биха видяли. А с това шансовете да бъдат разкрити извършителите се увеличават.

Какво печелите вие?

Моралното удовлетворение, че безкористно може би сте помогнали на някой, пък бил той и непознат за вас човек. Не забравяйте - утре може вие да се нуждаете от помощ!

Помогнете да популяризираме инициативата! Споделете тази статия в социалните мрежи - нека достигне до повече хора!