За пореден път камери за видеонаблюдение ни дават възможност да получим ясна представа за причините за даден инциден. По-рано през деня бе съобщено за катастрофа станала в квартал Кючук Париж в град Пловдив. При инцидента леко е пострадало дете, което след преглед е освободено за домашно лечение.

От записа от камерите ясно се вижда как водача на BMW се движи в платното за насрещно движение, което е причината да се стигне до пътно-транспортното произшествие. Записът от камерата повдига и други въпроси като например: Ако този път инцидента се е разминал без жертви, дали следващият път късмета ще е отново на страната на безотговорният водач? Питаме се също какво толкова спешно трябва да се е случило, за къде е нужно да бързаш, за да погазваш по подобен крайно безотговорен начин закона и правилата за движение?

Интересно е да научим и какви ще са последтвията за безрасъдното шофиране в насрещното платно за водача на BMW-то. Ако не друго, то видеото от камерата за видеонаблюдение доказва вината му по един неоспорим начин.