Камери, системи и техника за видеонаблюдение на изплащане


Всички продукти, предлагани от ЕМ БИ ВИЖЪН, както във физическия, така и в онлайн магазина ни могат да бъдат закупени на изплащане благодарение на TBI Bank. На сайта ни, можете да кандидатствате за закупуване на изплащане на абсолютно всички продукти.

Как да кандидатствате за покупка на изплащане?


С партньорите ни от TBI Bank реализирахме нов процес за кандидатстване онлайн, който изключва разпечатване и подписване на документите, ксерокопирането на документ за самоличност, както и връщането на всичко изброено обратно към подателя.
Всичко това се случва изцяло онлайн. След като изберете продукт на сайта www.mbvision.net, благодарение на калкулатора разположен под всеки един артикул, можете да изчислите месечната си вноска с или без първоначална вноска (заплаща се на куриера или лично), дали ще има застраховка и каква, както и разбира се за какво време бихте искали да разсрочите плащането си.


След въвеждане на личните си данни и поддавайки кандидатурата си към TBI Bank, следва обаждане от екип “Онлайн обслужване на клиенти“ на TBI Bank *Предвид текущата ситуация, това може да отнеме до 1 работен ден. При одобрение, служителят на TBI Bank ще ви обясни как да прикачите/изпратите личната си карта и как да подпишете договора онлайн. Потвърждението за одобрение се изпраща и към ЕМ БИ ВИЖЪН и ние се свързваме с Вас за уточняване на доставката. Екипът на ЕМ БИ ВИЖЪН е в готовност да ви изпрати продукта в рамките на 1-2 работни дни.


В случай, че при кандидатстване сте посочили „Първоначална вноска към търговеца /лв./“, последната би следвало да бъде заплатена на куриера, при изпращане с такъв. Ангажимента ви по заплащане на последващите вноски е към TBI Bank и е уговорен в Договора сключен между двете страни, както и коректно изплащан по посочените от банката начини. TBI Bank – лесен, безопасен, удобен и надежден начин да получите всичко, което пожелаете още сега.

Защо да закупите камери, системи и техника за видеонаблюдение на лизинт с Ти Би Ай Банк:


✓ Лесно: купувате различни видове стоки на стойност над 100 лв., без да заплащате цялата сума към момента на покупката.
✓ Бързо: в рамките на 10 минути Вие получавате отговор за одобрение и взимате всичко, което сте си избрали за Вашия дом, още докато сте в магазина.
✓ Изгодно: избирате сами месечната си вноска или някоя от промоционалните схеми за финансиране, които компанията предлага при ниско оскъпяване. Сроковете за изплащане са от 3 до 60 месеца. При предсрочно погасяване на кредита не заплащате наказателни лихви и такси.
✓ Удобно: връщате сумата на равни месечни вноски, които внасяте по най-удобния за Вас начин: чрез банков превод, с превод по разплащателната Ви сметка, по интернет чрез „E-Pay” или ако предпочитате да нареждате сами вноските си през банкомат, това може да стане чрез кредитна или дебитна карта с избор на "B-Pay".
✓ Без никакви формалности: необходима ви е само лична карта, без да оставяте нейно копие. Искането за финансиране се попълва от нашите консултанти.
✓ Без никакви ограничения: нямате ограничение на максималните суми.