Кажете сбогом на притесненията за сигурността и приветствайте спокойствието! С Turbo HD камери и Hikvision Turbo HD (DVR) можете да разполагате със система за сигурност от най-висок клас, която ще осигури максимална защита за вашия дом или бизнес. Ето защо трябва да направите тази инвестиция още днес:

Full HD комплект за наблюдение Hikvision с 4 камери, DVR
Full HD комплект за наблюдение Hikvision с 4 камери, DVR
2MP комплект с 8 камери за наблюдение Hikvision и DVR
2MP комплект с 8 камери за наблюдение Hikvision и DVR

  • Кристално чисти кадри: С камерите Turbo HD ще се наслаждавате на кадри с отлично качество и ярки цветове. Вече няма да има размазани или зърнести кадри - ще можете да виждате ясно какво се случва по всяко време.


  • Лесно съхранение и управление: С правилно избран модел DVR можете лесно да съхранявате и управлявате всички заснети материали. Никога няма да се притеснявате, че ще загубите важни кадри и запис, и ще имате достъп до тях по всяко време, за да ги прегледате или споделите с властите при нужда.


  • Покритие на периметъра: Чрез внимателно планиране на разположението на камерите ще можете да възпрете потенциални нарушители и да заснемете всеки детайл от всяка дейност в имота си. Благодарение на пълното покритие ще бъдете спокойни, че винаги сте в течение на събитията.


  • Надеждна връзка: Ползвайки качествено окабеляване и надеждното захранване ще можете да се наслаждавате на безпроблемно предаване на видео без прекъсвания. Никога няма да пропуснете момент от важна дейност и ще можете да сте спокойни, че вашите кадри винаги ще бъдат там, когато имате нужда от тях.


  • Удобен отдалечен достъп: С възможностите за отдалечено гледане можете да получите достъп до записите си от всяко място и по всяко време, като използвате смартфон, таблет или компютър. Независимо дали сте на работа, на почивка или просто далеч от дома, винаги ще сте в течение.

Full HD комплект за наблюдение Hikvision с 4 камери, DVR
Full HD комплект за наблюдение Hikvision с 4 камери, DVR
2MP комплект с 4 камери за наблюдение Hikvision и DVR
2MP комплект с 4 камери за наблюдение Hikvision и DVR

  • Персонализируеми настройки: Благодарение на удобния за потребителя интерфейс и персонализираните настройки можете да извършвате корекции и да настройвате системата си така, че да отговаря на конкретните ви нужди. Независимо дали искате да регулирате качеството на изображението, да планирате график на записи или да настроите дистанционно гледане, можете да направите всичко това с лекота.


Спокойствие: С най-модерната система за сигурност ще бъдете спокойни, че вашият дом или бизнес са защитени 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата. Ще можете да спите по-добре през нощта и да се съсредоточите върху най-важните неща, знаейки, че собствеността ви е в добри ръце.