Магазин за камери и системи за видеонаблюдение София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Стара Загора, Плевен, Добрич, Сливен, Шумен, Хасково, Перник, Ямбол
Видеонаблюдение - онлайн магазин за камери, ДВР и системи за видеонаблюдение. Моля, влезте своят акаунт или създайте нов профил
 • Гаранция и сигурност

  НА ПОРЪЧКИТЕ

 • Доставка до всички

  села и градове в България

 • Попитай ни

  0878 911 866

 • Плати в

  брой или отложено

Вашата количка е празна!

Видеонаблюдение още днес без да платиш? Възможно е!

Видеонаблюдение още днес без да платиш? Възможно е!

Видеонаблюдение на изплащане

Имате нужда от видеонаблюдение, но нямате възможност да отделите нужната сума за да поръчате?

Искате да инсталирате камери, но нямате свободни средства?

Искате да купите камери или комплект за видеонаблюдение на изплащане, но лихвите ви притесняват?

Ние можем да решим вашият проблем!

ЕМ БИ ВИЖЪН дава възможност на всички свои клиенти, навършили 18 години и работещи на трудов договор да закупят система за видеонаблюдение с отложено плащане.

Как може да стане това?

Лесно! С узлугата „Плати после“ още днес може да поръчате и получите охранителни камери или цяла готова система за наблюдение и охрана. От иновативното ни предложение могат да се възползват всички работещи и навършили 18 години. Предложението важи за поръчки на стойност от 50лв до 1500лв. Сумата е съобразена по начин, позволяващ на клиентите ни да купят не просто някакви камери, а качествена техника за наблюдение и охрана.

Как да направите поръчката си с отложено плащане ‘Плати После’?

1) Избирате продукта/продуктите, които желаете да поръчате и ги добавяте в кошницата.

2) От възможните опции за плащане, изберете ‘Плати После’ и натиснете бутона "Поръчай".

3) Ще се отвори нова страница, която представлява Заявление за отложено плащане. Попълнете необходимите данни и се запознайте внимателно с условията за ползване на отложено плащане ‘Плати После’. След това натиснете бутона „Завърши поръчката“.

*Самото изпращане на заявлението по никакъв начин не Ви ангажира и ако по някаква причина, Вие не сте съгласни с условията за ползване на отложено плащане, договорът няма изобщо да влезе в сила, като в такъв случай се свържете с нас, за да изберем най-подходящия метод за плащане.

4) До минути получавате становище за одобрение за покупка с ‘Плати После’.

5) След като получите своята поръчка, разполагате с 15 календарни дни гратисен период, за да заплатите дължимата сума с 0 лв. оскъпяване.

Ако имате нужда от допълнителна информация не се колебайте, а се свържете с нас на телефони 0897 600 061, 0878 911 866, 0889 461 861 или с нас сътрудник на онлайн чат системата за безплатна консултация.


0 Коментари за "Видеонаблюдение още днес без да платиш? Възможно е!"

Оставете коментар

Вашето име:


Вашият коментар:Note: HTML is not translated!

Въведете кода от полето: