Магазин за камери и системи за видеонаблюдение София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Стара Загора, Плевен, Добрич, Сливен, Шумен, Хасково, Перник, Ямбол
Видеонаблюдение - онлайн магазин за камери, ДВР и системи за видеонаблюдение. Моля, влезте своят акаунт или създайте нов профил
 • Гаранция и сигурност

  НА ПОРЪЧКИТЕ

 • Доставка до всички

  села и градове в България

 • Попитай ни

  0878 911 866

 • Плати в

  брой или отложено

Вашата количка е празна!

Заглавия

Видеонаблюдение в автобус
Все по-актуална става темата за видеонаблюдение в автобусите и градският транспорт. За всеки собственик на автобуси е от все по-голямо значение упражняването на контрол над случващото се в автобуса по време на пътуване. Без значение дали нуждата да бъде проследен курса на автобуса е породена от необходимостта на по-сериозен контрол над водача, неговото поведение по време на пътува, следене на коректното таксуване на пътници, така и да се наблюдава поведението на самите пътници. В..
0 коментари
Чети нататък
Камери за видеонаблюдение в магазин
Изборът на камери за видеонаблюдение в магазин е важна стъпка за всеки собственик на бизнес. Системата за видеонаблюдение не само повишава сигурността в търговският обект, спомага за проследяване процеса на работа на персонала, но и е сред най-добрите решения за опазване на инвестицията. Често получаваме запитвания от собственици на магазини и различни типове търговски обекти, като първото поставено условие е най-евтиният вариант. Подобен подход е не просто грешен, а със сигурност во..
0 коментари
Чети нататък
Видеонаблюдение още днес без да платиш? Възможно е!
Имате нужда от видеонаблюдение, но нямате възможност да отделите нужната сума за да поръчате? Искате да инсталирате камери, но нямате свободни средства? Искате да купите камери или комплект за видеонаблюдение на изплащане, но лихвите ви притесняват? Ние можем да решим вашият проблем! ЕМ БИ ВИЖЪН дава възможност на всички свои клиенти, навършили 18 години и работещи на трудов договор да закупят система за видеонаблюдение с отложено плащане. Как може да стане това? ..
0 коментари
Чети нататък
Видео: Как се монтира хард диск в DVR рекордер?
Често се сблъскваме с въпроси на наши клиенти, които се затрудняват с инсталацията на хард диск в своят двр рекордер за видеонаблюдение. За да ви улесним максимално подготвихме видео ръководство, което да ви научи как да инсталирате хард диска. Може да видите краткото видео по-долу: .embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: a..
1 коментари
Чети нататък
Как да изберем хард диск за DVR рекордер?
Изборът на хард диск за системата за видеонаблюдение е също толкова важен както и избора на всеки един от компонентите на системата. Най-важният въпрос е „Колко голям хард диск да купим за своята система за наблюдение?“ Отговорът на този така важен въпрос е лесен, ако обмислим какво искаме да постигнем като краен резултат. Първо трябва да сме на ясно с резолюцията на камерите за видеонаблюдение. Ако са HD или Full HD резолюция, то високото качество на картината оз..
0 коментари
Чети нататък
Какво е нужно за монтаж на система за видеонаблюдение?
Видеонаблюдението, освен че все повече навлиза в ежедневието ни, а се превръща в необходимост. Инсталираната система за видеонаблюдение на дома, офиса или в търговски обект повишават сигурността и спокойствието ни за имота и парите ни. Всеки обект има своята специфика, но по-долу ще се спрем на общият случай, в който можем и сами да се справим с инсталацията. Какво обаче е нужно за инсталация на една система за видеонаблюдение? На първо място трябва да изберете вида и типа ка..
0 коментари
Чети нататък
Камери за видеонаблюдение в офиси на Еконт
Във връзка с поставените нови изисквания към системите за видеонаблюдение в Еконт, ние от ЕМ БИ ВИЖЪН, подбрахме няколко продукта, които напълно отговаряте на поставените технически изисквания. Ние сме на ясно, че не малка част от офиси Еконт са франчайз, като по тази причина решихме да дадем възможност на собствениците на този тип бизнес да спестят разходи. Как може да се случи това? За всички цитирани по-долу продукти важи отстъпка от цената в размер на 5%. Какво е нужно да напр..
1 коментари
Чети нататък
Видео: Камери заснеха кражба в Пловдив
Поредна нагла кражба бе заснета от камери за видеонаблюдение в търговски обект. Обирът е извършен в магазин в подлеза на ПУ в Пловдив. Действието се развива около 4ч през нощта, а всичко се случва за около минута...   От записа на камерите за видеонаблюдение се виждат двама мъже, които приближават обекта, а единият носи празен кашон. Металната решетка е преодоляна, а вратата разбита. Мъжете влизат в обекта и пълнят кашона с цигари, след което изчезват. Всичко това им отнема около..
0 коментари
Чети нататък
Камери за наблюдение заснеха катастрофа в Пловдив
За пореден път камери за видеонаблюдение ни дават възможност да получим ясна представа за причините за даден инциден. По-рано през деня бе съобщено за катастрофа станала в квартал Кючук Париж в град Пловдив. При инцидента леко е пострадало дете, което след преглед е освободено за домашно лечение. От записа от камерите ясно се вижда как водача на BMW се движи в платното за насрещно движение, което е причината да се стигне до пътно-транспортното произшествие. Записът от камерата повдига и д..
0 коментари
Чети нататък
Камери заснеха крадци в столично заведение
Снимки на крадци обрали мъж в столично заведение се появиха във Фейсбук. Камерите за видеонаблюдение са уловили двама мъже, които се настаняват в непосредствена близост до маса с други клиенти на заведението. Докато "преглеждат менюто" един от мъжете се прави, че търси нещо в якето си, като в същото време е откраднал сума пари от един от клиентите на съседната маса. След кражбата мъжете напускат заведението. Със сигурност това не е първият подобен случай, и по всичко ли..
0 коментари
Чети нататък