Магазин за камери и системи за видеонаблюдение София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Стара Загора, Плевен, Добрич, Сливен, Шумен, Хасково, Перник, Ямбол
Видеонаблюдение - онлайн магазин за камери, ДВР и системи за видеонаблюдение. Моля, влезте своят акаунт или създайте нов профил
 • Гаранция и сигурност

  НА ПОРЪЧКИТЕ

 • Доставка до всички

  села и градове в България

 • Попитай ни

  0878 911 866

 • Плати в

  брой или отложено

Вашата количка е празна!

HD SDI видеонаблюдение

High – Definition Serial Digital Interface (HD – SDI) може да се използва при видеокамери, които поддържат видео с висока резолюция HD, да се свърже фотоапарат към оборудването за редактиране на видео, към видео устройство или към HD TV телевизор.

HD – SDI камерите и двр рекордерите по нищо не се отличават, поне външно, от останалата аналогова техника за видеонаблюдение. Те са напълно съвместими, но за да извлечете максимума като резолюция и да използвате капацитета на технологията HD – SDI е нужно да използвате HD – SDI камери и двр рекордери при изграждането на една такава система за охрана.

Най – голямото предимство на HD – SDI е минималната загуба на данни от изображението и почти нулевия процес на закъснението на видео изображението (т .е. в мига на заснемане вие ще го видите почти мигновено ). Това прави техниката снабдена с HD – SDI много подходяща за охрана на обекти, където пътникопотока е доста голям ( магазини, летища, банки т. н. ).

Тук е важно да направим и уточнение по отношение обхвата за пренос на сигнала по коаксиал. Срещали сме твърдения за трансфер по кабелни трасета с дължини от по 150-200м. Не бихме могли да оспорваме, тъй като не сме експериментирали в тази насока, но е важно да се знае, че качеството на сигнала е пряко свързано с качеството на вложеният коаксиален кабел. На пазара има различни видове, но ние препоръчваме ползването на коаксиал с максимален процент съдържание на мед, както и плътност на оплетката. По спецификации на HD – SDI технологията за видеонаблюдение при ползване на качествен кабел сигнала може да бъде пренесен без загуби или влошаване на качеството на картината на разстояния до 100м.

Покажи:
Подредба:
Изглед: СписъченТабличен
1.3 мегапиксела, булет HD-SDI IR камера IR 20м
HD – SDI камерите и двр рекордерите по нищо не се отличават, поне външно, от останалата аналогова техника за видеонаблюдение. Те са напълно съвместими, но за да извлечете максимума като резолюция и да използва..
158,46лв.
Без данък: 132,05лв.
На база 0 отзива.
16-канален HD-SDI ДВР рекордер
HD – SDI камерите и двр рекордерите по нищо не се отличават, поне външно, от останалата аналогова техника за видеонаблюдение. Те са напълно съвместими, но за да извлечете максимума като резолюция и да използва..
1 936,86лв.
Без данък: 1 614,05лв.
На база 0 отзива.
8 видео, 8 аудио канала HD-SDI цифров DVR рекордер
HD – SDI камерите и двр рекордерите по нищо не се отличават, поне външно, от останалата аналогова техника за видеонаблюдение. Те са напълно съвместими, но за да извлечете максимума като резолюция и да използвате капац..
831,06лв.
Без данък: 692,55лв.
На база 0 отзива.
Външна 2 Мегапиксела вариофокална 2.8-12mm, HD-SDI IR до 40м камера
HD-SDI IR камера 2 Мегапиксела (1920х1080) 1/3'' Progressive Scan Panasonic CMOS сензор Ден/Нощ с механичен IR филтър вграден варифокален обектив 2.8~12 mm вградено IR осветление до 40 м екранно меню (OSD) 0.01Lux 12Vdc/250mA з..
238,80лв.
Без данък: 199,00лв.
На база 0 отзива.
Куполна 1.3MPix HD-SDI IR 15m камера Hikvision
HD SDI камерите и двр рекордерите по нищо не се отличават, поне външно, от останалата аналогова техника за видеонаблюдение. Те са напълно съвместими, но за да извлечете максимума като резолюция и да използвате капацит..
158,46лв.
Без данък: 132,05лв.
На база 0 отзива.