Магазин за камери и системи за видеонаблюдение София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Стара Загора, Плевен, Добрич, Сливен, Шумен, Хасково, Перник, Ямбол
Видеонаблюдение - онлайн магазин за камери, ДВР и системи за видеонаблюдение. Моля, влезте своят акаунт или създайте нов профил
 • Гаранция и сигурност

  НА ПОРЪЧКИТЕ

 • Доставка до всички

  села и градове в България

 • Попитай ни

  0878 911 866

 • Плати в

  брой или отложено

Вашата количка е празна!

За Нас

“ЕМ БИ ВИЖЪН” ООД е дружество, което има за цел да предостави на едно място всички съвременни продукти, използвани в сферата на видеонаблюдението.

Освен внос и търговия с камери, DVR устройства и всички аксесоари нужни за изграждането на системи за видеонаблюдение, дружеството извършва всички услуги по проектирането и монтажа на системите за видеонаблюдение.

В  “ЕМ БИ ВИЖЪН” ООД  работят специалисти от сектори „телекомуникации”, „търговия”, „строителство” и „енергетика”, което допринася за висока компетентност и професионализъм при разработката и осъществяването на Вашите идеи.

“ЕМ БИ ВИЖЪН” ООД  бе създадено като дружество, с цел специализираната работа в управлението на онлайн магазина за видеонаблюдение, охранителни видеокамери, DVR-и, захранвания, UPS-и и аксесоари.

Така натрупаният ни опит в изграждане на системи за интернет свързаност за различни по големина населени места, проектирането и изграждането на соларни паркове, онлайн търговията и още различни направления, в които се развиваме през годините да намерят практическото си приложение в услуга на нашите клиенти и партньори.

Ние от „ЕМ БИ ВИЖЪН” ООД Ви предлагаме: